05 december 2022

Alliance Automotive Group Benelux benoemt Bosch ‘Supplier of the Year 2022’

Voor de tweede keer reikt Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) de Supplier of the Year award uit. Met deze prijs wil AAGB haar waardering uiten naar de leveranciers. Dit jaar is Bosch de terechte winnaar.

Goed contact tussen leveranciers en AAGB is belangrijk. Daarom wil AAGB haar leveranciers bedanken door ieder jaar de award Supplier of the Year uit te reiken. Vorig jaar ging de prijs naar Gates. Dit jaar is Bosch welverdiend de beste leverancier van 2022.

Jan Verbeek, director PM & purchasing AAG Benelux, legt uit waarom Bosch dit jaar de winnaar is. “De samenwerking met Bosch is al voor lange tijd succesvol en plezierig, we hebben elkaar afgelopen jaren enorm versterkt en gezamenlijk een enorme groei doorgemaakt. Dat Bosch nu uit de bus komt als de leverancier van het jaar is dik en dik verdiend. Op essentiële facetten als marketing & sales support, beschikbaarheid, assortiment en logistiek hebben ze een hele goede job gedaan en daar willen we ze hartelijk voor bedanken. Belangrijk voor nu is dat we de handen in één houden en ons gezamenlijke succes verder uitbouwen en dat gaan we zeker doen.”

Bosch is in 1886 opgericht en al sinds 1903 aanwezig in Nederland. Uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Bosch streeft een visie na van duurzame, veilige en inspirerende mobiliteit. Al jaren werken Bosch en AAGB nauw samen. Dat Bosch er dit jaar met de prijs vandoor gaat is een gewogen uitkomst. Bosch heeft op onder andere de hierboven genoemde punten als logistiek, assortiment, marketing en beschikbaarheid geëxcelleerd, blijkt uit de enquête uitkomsten. Dit alles is essentieel voor AAGB wetende dat mede hierdoor zeer efficiënt gewerkt kan worden en maximale service aan klanten geboden kan worden.

De award werd uitgereikt op het hoofdkantoor van AAGB in Ede. Rene Heidt, Olivier Lannoy en John Bloks waren vanuit Bosch aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Rene Heidt, Sales manager Benelux Bosch is erg tevreden over de samenwerking met AAGB: “Wij zijn trots deze prijs te mogen ontvangen. Het is een erkenning van een mooi partnership welke al 10 jaar duurt en waarbij nog vele jaren zullen volgen.”

Naast Bosch wil AAGB al haar leveranciers bedanken voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. Onder andere dankzij deze samenwerking is 2022 een topjaar geworden. In 2023 gaan we het goede werk voortzetten om er wederom een mooi jaar van te maken.

-->