22 maart 2024

Alliance Automotive Group Benelux lanceert Prepaire Bodyshop Support

Tijdens de Autotechnica beurs in Brussel van 24 tot en met 26 maart zal AAGB ‘’Prepaire Bodyshop Support’’ introduceren in de Benelux markt. Onder deze naam zal AAGB haar schadeherstel divisie voortzetten en verder vormgeven.

Rob Visser, COO van AAGB: “AAGB heeft in 2023 serieuze stappen gezet om haar activiteiten in de schadeherstelbranche uit te breiden. Met de overname van MSH Equipment, het uitbreiden van de Paint en Non-Paint divisie en het opzetten van erkende schadeherstel opleidingen in samenwerking met Summa College en TECH360 is in korte tijd een stevig fundament gelegd voor Prepaire Bodyshop Support. Met de recente overname van ASN Autoschade wordt de positie van AAGB in de schadeherstel branche verder verstevigd.”

Hans Musters, Commercieel Directeur van Prepaire: “We worden ingehaald door een nieuwe realiteit, de introductie van nieuwe type auto’s brengen nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen met zich mee. Met vier pijlers; Paint/Non-Paint, Equipment, Consultancy en Training wijst Prepaire de weg voor professionele schadeherstellers. Prepaire kan als geen ander hightech en toekomstgericht schadeherstel mogelijk maken door autoschadebedrijven te ondersteunen in hun volledige bedrijfsproces.”

Meer informatie op www.prepaire.nl of www.prepaire.be.

-->