13 april 2021

Alliance Automotive Group Benelux lanceert Trekhaakofferte.nl

Alliance Automotive Group Benelux introduceert haar nieuwe concept Trekhaakofferte.nl: een online offertetool die voor de consument snel de juiste trekhaakset inclusief montage toont voor een transparante prijs. Door slechts het invullen van het kenteken van een voertuig, biedt het eenvoudige platform Trekhaakofferte.nl de consument de juiste prijs voor de meest geschikte trekhaakset.

Trekhaakofferte.nl is begin april van start gegaan met een tiental garagepartners als pilotgroep uit het Alliance Automotive Group netwerk in Nederland. Na de lancering wordt er snel toegewerkt naar een landelijk dekkend netwerk van aangesloten montagepartners. Om de kwaliteit van Trekhaakofferte.nl naar de consument te waarborgen moet de aangesloten montagepartner zijn aangesloten bij TECH360 of vergelijkbare technische ondersteuning in huis hebben. Daarnaast kan de consument altijd rekenen op vervangend vervoer.

Arjan Huesken, marketingmanager AAGB ziet de toegevoegde waarde van dit concept duidelijk voor zich: “Het monteren van een trekhaak is een specialisme dat door vakbekwame monteurs moet worden uitgevoerd die ook diagnosespecialist zijn. Onze aangesloten TECH360 garages hebben alle technische kennis en toegang tot het coderen van de trekhaakbekabeling in de boordcomputer van de auto. Daarnaast beschikken we over de grootste database aan trekhaken voor alle voertuigen en hebben we een betrouwbaar en sterk distributienetwerk. Bovenal is Trekhaakofferte.nl een eenvoudige tool voor de consument die snel een duidelijke prijs wil hebben voor een geschikte trekhaak inclusief de montage bij een vakkundige garage.”

De Alliance Automotive Group voegt hiermee een passend concept toe aan hun portfolio. Met Trekhaakofferte.nl bedienen zij de vraag van de consument naar trekhaakmontage. Het online concept levert naast extra werkplaatsbezoeken ook potentiële nieuwe klanten op doordat de online vindbaarheid van het autobedrijf wordt vergroot.

Trekhaakofferte.nl

-->