Alliance Automotive Group Benelux zet zich in voor verschillende goede doelen

CarProf steunt Fonds Slachtofferhulp

Sinds 2020 steunt CarProf het project TrafVic-Kids van Fonds Slachtofferhulp. TrafVic-Kids doet wetenschappelijk onderzoek naar de gevolgen van een ongeluk voor een kind. Met de CarProf APK actie wordt de relatie tussen goed onderhoud en veiligheid benadrukt. De CarProf autobedrijven bieden kwalitatief vakmanschap en doneren daarbovenop per uitgevoerde APK €0,50 aan TrafVic-Kids van Fonds Slachtofferhulp. Sinds 2020 zijn er al ruim 160.000 APK’s uitgevoerd en is er al ruim €80.000,- aan donaties opgehaald.  Lees verder.

AAGB Sportevent 2022 en Make-a-Wish

Op 11 juni 2022 organiseerde Alliance Automotive Group Benelux het eerste Sportevent. Om het onderwerp vitaliteit op de kaart te zetten, werden alle medewerkers van AAGB opgeroepen om zich aan te melden voor het sportevenement. De deelnemers kregen de opdracht om zoveel mogelijk sponsors te zoeken die hun tijdens het sportevent willen steunen. Voor Make-a-Wish is er een mooi bedrag opgehaald van €10.000,- om de wensen van ernstig zieke kinderen in Nederland en België te vervullen. Bijna 100 collega’s hebben deelgenomen aan het Sportevent.

PartsPoint en NAPA Benelux steunen KiKa

In 2022 organiseerde PartsPoint in samenwerking met NAPA Benelux een grootschalige actie waarmee in totaal €12.500,- werd opgehaald voor Stichting Kinderen Kankervrij. Vanuit PartsPoint werden er NAPA actiepakketten verkocht waarvan een gedeelte van de opbrengst per pakket naar KiKa ging.

-->