26 februari 2019

Autobedrijven enthousiast over CarProf

 

Zeven nieuwe vestigingen kiezen voor CarProf. G. van den Akker Helmond, TyrePoint Zwolle, G.H.V. Venray, Ripperda Olst, Van Haarlem & Fisher Andelst, Ploemen Meerssen en A.P.W. Reusel sluiten zich nieuw aan. “We breiden ons netwerk actief uit. Maar ook onze huidige leden zijn enthousiast over CarProf. Zo is de nieuwe marketingstrategie tijdens de landelijke bijeenkomst enorm goed ontvangen door onze vestigingen,” aldus Formule Manager Harold van Gestel.

 

Ontzorgen

Met de zeven nieuwe leden telt CarProf op dit moment meer dan 60 vestigingen. Van Gestel: “Zij worden dit jaar weer volledig ontzorgd!” Zo werd onlangs in het PSV stadion te Eindhoven de marketingstrategie voor 2019 gepresenteerd. Een aanpak voor het werven van nieuwe klanten en het versterken van bestaande klantrelaties. “Centraal verzorgen wij voor onze leden de aanpak, coördinatie, implementatie en vormgeving. Op maat, gepersonaliseerd en met een significante korting op media door gezamenlijke inkoop. Dat scheelt de garagist tijd en geld!”

 

Pakket aan services

De formule biedt naast effectieve marketing een compleet pakket aan waardevolle services. Er geldt een 24 maanden garantie op onderdelen en arbeidsloon. Met de Pechhulp en een Service Card kunnen vestigingen klanten aan zich binden. Leden krijgen toegang tot de leasemarkt via LeaseProf en een volledig assortiment A-merkonderdelen. CarProf omvat bovendien opleiding, training en Pass Thru via TECH360, als ook een technische helpdesk. Kentekenloket, Klantenvertellen.nl, DTG en een volledig geautomatiseerd mailingsysteem behoren ook tot de tools. Een formule met ruimte voor eigen onafhankelijkheid! “Het grootste voordeel van CarProf voor ons zijn de benchmark analyses in WESP. Dit geeft ons extra zicht op kansen voor omzet- en rendementverbetering van de werkplaats”, aldus Eric Rodink van CarProf Tyrepoint Zwolle.

 

Universele garageformule

CarProf is een universele garageformule van onderdelenleverancier PartsPoint Group en verbindt autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu. CarProf richt zich op het hoger segment van universele autobedrijven, dealers en erkend reparateurs. Voor meer informatie: www.carprofworden.nl.

 

Over PartsPoint Group

PartsPoint Group (Ede) is actief in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en -accessoires. Het bedrijf is onder meer eigenaar van AD Nederland en de grossiersketens Brezan, Staadegaard Automotive,Technische Centrale en Dabeko. PartsPoint is zelf onderdeel van de AutoBinck Group. Deze telt 2.700 medewerkers. De jaaromzet bedraagt ruim een miljard euro, waarmee zij tot de twintig grootste automotive groepen in Europa behoort.

-->