13 februari 2023

Autovakmeester gaat voor 36 maanden garantie

Autovakmeester introduceert als eerste garageformule in Nederland 36 maanden garantie. Klanten van deze universele garagebedrijven krijgen per 1 maart 2023 3 jaar garantie op onderdelen en arbeid. Tijdens het Autovakmeester jaarevent heeft de formule dit officieel bekend gemaakt aan hun leden.

Hiermee zet Autovakmeester, onderdeel van de onderdelendistributeur Alliance Automotive Group Benelux (AAGB), een progressieve stap in de automotive markt van universele autobedrijven. Naast het continu verbeteren van het landelijke grossiernetwerk PartsPoint en de Precisium grossiers als de drijvende kracht achter de garages, is dit van het moederbedrijf ook een investering aan de voorkant om vertrouwen te blijven geven.

“Tijdens het evenement op 11 februari bij Metropole in Druten is het 5-jarig jubileum gevierd met alle Autovakmeesters, een mooie club van local hero’s.” vertelt Ton Sieljes, Formulemanager Autovakmeester Noord-West. “Naast deze mijlpaal, de prachtige eerste positie van het BOVAG/ROSA onderzoek met een 8,9 in 2022 en de prijs van Snelst groeiende garageformule van Aumacon, gaan we dit jaar van start met het integreren van de 36 maanden garantie voor de consument. Eerder was dit 24 maanden bij Autovakmeester.”

Angelo Mulder, Formulemanager Autovakmeester Zuid-Oost, is overtuigd van de meerwaarde van deze onderscheidende positie: “Hierdoor wordt het merk Autovakmeester versterkt, aangezien het een perfect en professioneel marketinginstrument is richting alle consumenten. Het sluit aan bij de merkwaarden en de huidige marktpositie. Betrouwbaar, transparant, vakmanschap en vertrouwd onderhoud. Daar staat Autovakmeester voor, ook in de toekomst. Vandaar dat we met de kennis en kunde van onze vakmeesters, deze garantie kunnen geven. Daar zijn wij trots op!”

-->