21 mei 2021

Autovakmeester Marco Groen verkozen tot Kentekenloket van het jaar 2021

Sinds 2017 wordt ieder jaar het Kentekenloket van het Jaar uitgeroepen. Dit jaar zijn er in totaal 68 loketten bezocht in elke provincie van het land. Per provincie werd er één loket genomineerd. Het onafhankelijke bedrijf Vibber bezocht deze genomineerde locaties nogmaals om een uiteindelijke top 3 te maken. De grote winnaar, Autovakmeester Marco Groen, ging naar huis met de Kentekenloket aanhanger.

De twaalf finalisten waren een bedrijfsbezoek, een Mystery Call en een Mystery Mail verwijderd van de felbegeerde titel van Kentekenloket van het jaar 2021. Het starten van een Kentekenloket brengt immers op een laagdrempelige manier mobiliteitsklanten naar het autobedrijf en is daarmee kansrijk voor een onderneming. Er werden dan ook verschillende redenen aangegeven voor waarom zij nou net die titel verdienen. Eén ding is zeker, allen werken er ontzettend hard voor en zetten hun klanten overduidelijk op de eerste plaats.

Vibber, een onafhankelijk consultancybureau, verzorgde de bezoeken en rapportages. Streng doch rechtvaardig werden de verschillende loketten beoordeeld. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Het was dan ook de servicegerichtheid, netheid en bereikbaarheid van het winnende loket dat de doorslag gaf om tot terechte winnaar uit te roepen: Autovakmeester Marco Groen!

Deze grote winnaar is op gepaste wijze in het zonnetje gezet en heeft als hoofdprijs de Kentekenloket aanhanger ter waarde van €3000,- in ontvangst mogen nemen.

Kentekenloket

-->