20 februari 2024

Autovakmeester vanaf 2024 partner Stichting Opkikker

Autovakmeester is een partnership aangegaan met Stichting Opkikker. Alle aangesloten autobedrijven zullen vanaf heden een inzamelpunt worden van oude mobiele telefoons, tablets en cartridges. Door het inzamelen van deze apparaten wordt geld ingezameld om gezinnen met een langdurig ziek kind en hun gezin een onvergetelijke dag te geven. Een duurzame samenwerking waarbij de universele garageformule van Alliance Automotive Group Benelux direct toegevoegde waarde biedt door het faciliteren van ruim 200 nieuwe inzamelpunten door het hele land.

Vanaf heden staat er bij iedere Autovakmeester vestiging een inzameldoos van de stichting, waarbij de klanten van het autobedrijf heel eenvoudig hun oude elektronische devices kunnen deponeren. De opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar de Stichting Opkikker. Waarom er voor deze organisatie is gekozen vertelt Ton Sieljes (Formule Manager Autovakmeester) graag: “Als garageformule waarbij het autobedrijf als ‘local hero’ centraal staat, wordt er in veel gevallen al flink bijgedragen aan lokale sponsoring of goede doelen. Nu werd het ook tijd om een stapje verder te gaan, naar landelijke support voor dit fantastische goede doel. Aangezien de landelijke dekking van het sterk gegroeide Autovakmeester netwerk groot is, hebben wij gekozen voor een doel waarbij de Autovakmeesters als fysiek inzamelpunt een bijdrage kunnen leveren aan dit onwijs belangrijke werk.”

Ieder jaar helpt Stichting Opkikker zo’n 2.000 gezinnen door middel van het bieden van ‘lichtpuntjes’ in verschillende vormen. “Als een gezinslid langdurig ziek is, dan kan het gehele gezin alle kracht gebruiken. Alle lichtpuntjes zijn dan superbelangrijk, zodat gezinnen met een langdurig ziek gezinslid weer de kracht vinden om door te gaan. Dus verzorgd onze stichting ontspannen én spannende dagjes uit voor het zieke kind en het gezin. Het is geweldig om deze samenwerking aan te gaan met Autovakmeester, op die manier kunnen wij nog meer gezinnen helpen in de toekomst”, stelt Sebastiaan Huijsmans (Coördinator Fondsenwerving Stichting Opkikker) enthousiast.

Logo Autovakmeester

-->