20 februari 2019

Autovakmeester verwelkomt de 100e deelnemer

Het recent geïntroduceerde garageconcept Autovakmeester, van PartsPoint Group, heeft nu al haar 100e deelnemer mogen verwelkomen: Garage Buisman uit Assen heeft zich per 1 februari bij de formule aangesloten! Autovakmeester is een garageconcept dat in juni 2018 als vervanger voor AD Autobedrijf werd geïntroduceerd.

 

Vanaf het moment van de introductie was er veel interesse uit de markt: het concept past namelijk heel goed bij de lokaal werkende garagebedrijven, die willen profiteren van de samenwerking en voordelen die Autovakmeester biedt, maar wel baas in eigen werkplaats willen blijven.

 

Ton Sieljes (Formule Manager Autovakmeester): “We zijn enorm blij met de toetreding van Garage Buisman tot het nieuwe Autovakmeester-concept. Gerard (en zijn echtgenote) zijn ondernemers die precies passen bij het concept van Autovakmeester. Echte “local heroes”, professioneel en vakkundig. Die nu hun kwaliteit keihard kunnen garanderen met de 24 maanden garantie voor consumenten. Wij wensen Gerard en zijn team ontzettend veel succes, ze kunnen daarbij rekenen op alle support van het Autovakmeester Formuleteam binnen PartsPoint Group!

 

Gerard Buisman (Garage Buisman, Assen): “In 2006 zijn we gestart met ons Autobedrijf. Door de jaren heen zijn we succesvol geweest door altijd de klant op de eerste plaats te zetten. Dat willen we blijven doen. Het is alleen zo dat we door allerlei toekomstige ontwikkelingen, dit niet altijd meer zelf kunnen. Daarom hebben we gekozen voor Autovakmeester als onze partner. We hebben er zin in en, zijn zo klaar voor de toekomst!”

 

Autovakmeester-garages bieden de consument altijd 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Alle automerken zijn voor onderhoud en reparaties welkom, waarbij uitsluitend A-merkonderdelen worden gebruikt; consumenten behouden hierdoor de fabrieksgarantie op hun auto. Bij een garage van Autovakmeester werken goed opgeleide en servicegerichte technici, in de praktijk biedt Autovakmeester een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

-->