01 juli 2016

Brezan Tubbergen verder als Hesselink Automotive

AD Benelux wordt voornaamste leverancier

Brezan Tubbergen is recent verder gegaan als Hesselink Automotive en heeft daarbij AD Benelux gekozen als voornaamste leverancier. Dankzij de overname van AD Benelux door PartsPoint, blijft de grossier binnen het netwerk van PartsPoint Group.

beschikbaarheidsgraad

Eigenaar Frank Hesselink over het besluit: “De beschikbaarheidsgraad van onze klanten heeft de hoogste prioriteit, daarom is het van groot belang om snel te kunnen voldoen aan de uiteenlopende behoeften van het autobedrijf. Daar heb ik bij AD Benelux zelf de regie. De filosofie van AD Benelux past in die zin goed bij de aanpak die we als vrije grossier voor ogen hebben. Na een aantal goede gesprekken met Frank Doorenbos (Commercieel Directeur Brezan) en Rob Buil (Key Account Manager AD Benelux) hebben we besloten om de switch te maken.”

Frank Doorenbos, Commercieel Directeur van Brezan: “Frank Hesselink is een gedreven ondernemer en won steevast prijzen bij Brezan. Zo is hij begin dit jaar uit de bus gekomen als beste Brezan verkooppunt. Ik wens hem heel veel succes.”

-->