23 maart 2021

CarProf passeert de grens van 100 leden

Het bereiken van de eerste positie bij het ‘BOVAG Rosa formule onderzoek garagebedrijven 2020’ heeft positief effect op het animo voor de garageformule CarProf, onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux. De groei van het landelijk netwerk van deze servicegerichte formule is afgelopen maanden aanzienlijk toegenomen.

Vanaf de start van de formule in 2014 is er gemiddeld een jaarlijks stabiele groei van 10 a 15 nieuwe deelnemers geweest. Sinds 2020 is dit echter gestegen naar het tweevoudige. Komende tijd verwelkomt de formule de volgende nieuwe deelnemers: Cars4all in Bedum, Dennis Mulder in Winschoten, Autostrada in Roosendaal, Auto Smeeing in Soest, Van Harten in Zwolle, Spiering & Pluym in Delfgauw, AutoRaggers in Heerenveen, Spiering & Pluym in Rotterdam, Gebroeders Haaker in Badhoevedorp, Doornekamp in Leusden, Ekelschot in Kaatsheuvel en Auto Hommel in Etten-Leur. Tel dit bij de groei van het najaar in 2020 op en dan kan er geconcludeerd worden dat CarProf goed van start gaat dit jaar.

Kwaliteit voorop

Uiteraard wordt de uitbreiding van het netwerk zorgvuldig geconstrueerd verteld Formule Manager Harold van Gestel: “CarProf gaat altijd een stapje verder, dus ook in de samenstelling van onze deelnemers. Wij gaan heel selectief te werk bij de aanstelling van onze nieuwe leden. Een autobedrijf moet zeer kwalitatief en kundig zijn, maar daarnaast ook passen binnen onze familie. Wij zijn een eenheid.” Gesteund met de kennis van het netwerk van CarProf en met waarborging van kwaliteit ligt de focus van de formule op het verhogen van rendement, het aantrekken van nieuwe klanten maar ook grip houden op de bestaande klanten met diverse campagnes, concepten en tools.

Autobedrijf Auto Hommel in Etten-Leur is 100ste CarProf

Met het toe treden van CarProf Auto Hommel in Etten-Leur is de mijlpaal van 100 vestigingen in Nederland bereikt. Eigenaar Patrick Hommel onderbouwt enthousiast zijn keuze voor de sterk groeiende garageformule “Wij waren op zoek naar een sterke business partner voor nu maar ook voor de toekomst. Iemand die met ons meedenkt met alles wat op ons als autobedrijf gaat afkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de elektrische en hybride voertuigen, pechhulp, TECH360, het kunnen bedienen van de zakelijk markt, een online leadgenarator, complete marketingondersteuning en 24 maanden garantie op reparaties en arbeidsloon; allemaal inbegrepen. Wij willen zekerheid en dat is voor ons de reden om te kiezen voor CarProf”.

-->