13 March 2017

Kentekenloket van het jaar

VanderDong Autoservice in Haren is het “Kentekenloket van het Jaar 2017”!

Op 8 maart jongstleden werd tijdens het Kentekenloket Jaarevent, waarbij 200 autobedrijven aanwezig waren, het “Kentekenloket van het Jaar 2017” bekend gemaakt. Tot winnaar werd uitgeroepen VanderDong Autoservice uit Haren. De gelukkige winnaar ontving de bokaal uit handen van juryvoorzitter Oskar Bronsgeest van W&D Consultants (links op de foto).

Voor de titel “Kentekenloket van het Jaar 2017” waren na een voorselectie uiteindelijk 12 finalisten genomineerd, per provincie één autobedrijf. De onafhankelijke jury bestond uit consultants van W&D consultants; zij zijn tevens betrokken bij de verkiezing Bovag Autobedrijf van het jaar. W&D Consultants onderzocht en bezocht alle 12 genomineerde Kentekenloketten.

Winnaar VanderDong Autoservice is een Kentekenloket van het eerste uur. De jury vindt dat zij het merk Kentekenloket zeer actief in de markt zet. Bovendien wordt Kentekenloket door VanderDong optimaal gebruikt in de eigen marketingmix: iedereen die bij VanderDong een kenteken laat overschrijven wordt gewezen op de overige dienstverlening van VanderDong. Hierdoor weet dit bedrijf optimaal gebruik te maken van het Kentekenloket en daardoor wordt extra omzet en klantenbinding gerealiseerd.

Over Kentekenloket
De Stichting Kentekenloket, onderdeel van PartsPoint Group, beschikt over een in 2015 door de RDW verstrekte erkenning voor het te naam stellen van motorvoertuigen. In 2017 zijn er 500 aangesloten autobedrijven met een Kentekenloket.

-->