01 August 2016

Nieuwe topfunctie Ernie van Huet

Director Product Management & Purchasing

Omdat de sterk veranderende markt om nieuwe inzichten vraagt, worden binnen PartsPoint Group steeds meer topfuncties bekleed door managers met ervaring van buiten de automotive-branche.

Per 15 juni is Ernie van Huet aangesteld als Director Product Management & Purchasing. De 54-jarige manager komt van buiten de automotive-branche; zijn ervaring in de B-to-B Retailbranche en B-to-B Onlineverkoop deed hij op bij Makro Nederland en bij Staples Office Centre Benelux. Hij vervulde diverse commerciële functies binnen de vakgebieden Product Management, Category Management, Plannogramming, Pricing, Marketing en Supply Chainmanagement. Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij diverse Europese projecten van Staples.

Cor Baltus, CEO PartsPoint Group: “Met de komst van Ernie van Huet zetten we een verdere stap in het optimaliseren van onze productportfolio. Ernie zal ons, met een frisse blik van buiten de branche, voorgaan in het nog meer klantgericht werken. Dit zal uiteindelijk resulteren in een beter aanbod voor onze klanten en de beschikbaarheid van nog meer onderdelen. Wij verwelkomen Ernie en wensen hem veel succes toe.” Ernie van Huet zal direct rapporteren aan Peter Meyer, Director Central Operations.

Als gevolg van het aantreden van Ernie van Huet zal Paul Greijn deze positie vrijmaken, die hij bijna een jaar ad-interim heeft ingevuld. Paul blijft echter actief binnen de gelederen van PartsPoint Group: Hij treedt in dienst bij Staadegaard en TC in de functie van Salesmanager. Deze functie past geheel bij de ambitie van Paul: een volgende stap in zijn carrière met een functie voorzien van een sterke salescomponent. Als Salesmanager krijgt hij een leidende en bepalende rol, waarbij zijn kennis en kunde behouden blijft voor PartsPoint Group.

-->