03 mei 2023

Erkend Duurzaam Plus Certificering voor Alliance Automotive Services

Na het behalen van de ‘Erkend Duurzaam’ certificering voor alle PartsPoint vestigingen heeft Alliance Automotive Services nu ook de certificering ‘Erkend Duurzaam Plus’ behaald voor de Centrale Organisatie en de Depots.

Alle PartsPoint vestigingen in Nederland en België zijn al in het bezit van de certificering ‘Erkend Duurzaam’. Het ‘Erkend Duurzaam’ certificaat is gericht op duurzame mobiliteit. Het Erkend Duurzaam label is het standaardlabel voor behaalde ontwikkelingen op basis van duurzaamheid.

Erkend Duurzaamheid Plus

Naast het label ‘Erkend Duurzaam’, bestaat ook het label ‘Erkend Duurzaam Plus’. Dit label is een toevoeging op het certificeringsprogramma voor Automotive bedrijven in Nederland en Belgie. Het programma is ontwikkeld om de duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid van bedrijven nog meer te bevorderen.

Heleen van Westen, Facility Manager van Alliance Automotive Services legt uit: “We zijn heel blij dat we met de ‘Erkend Duurzaam Plus’ certificering aan iedereen kunnen laten zien dat we pro-actief bezig zijn met het nemen van milieu ontlastende maatregelen.”

De centrale organisatie en de zes depots hebben deze ‘Plus’ toevoeging behaald omdat zij diverse energiebesparende maatregelen hebben doorgevoerd en hiermee voldoen aan de duurzaamheidscriteria op het gebied van personeel, milieu en maatschappij. Zo is er geïnvesteerd in duurzame energie, het scheiden en recyclen van afval , er wordt er veel geïnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en wordt er bijgedragen aan diverse charitatieve en maatschappelijke projecten. Alliance Automotive Services ondersteund via de garageconcepten o.a. Veilig Verkeer Nederland en het Fonds Slachtofferhulp. Het plus certificaat heeft een geldigheid van 2 jaar.

De vestigingen worden voorzien van een schild op het pand.

-->