18 december 2023

Febi is ‘Supplier of the year’ bij Alliance Automotive Group Benelux

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) reikt jaarlijks de ‘Supplier of the year’ award uit. Met deze prijs wil AAGB de waardering naar haar leveranciers uitdrukken. Dit jaar wordt FEBI erkend als beste leverancier van 2023.

Ieder jaar reikt Alliance Automotive Group Benelux deze award uit om de samenwerking met haar leveranciers te onderstrepen en waardering te tonen. Leveranciers worden op verschillende bedrijfsonderdelen getoetst. Er wordt o.a. gekeken naar customer service, logistieke ondersteuning, productassortiment en klantfocus. Febi heeft op deze onderdelen een hoge score behaald, waarbij de samenwerking tussen de twee bedrijven als erg goed bestempeld kan worden. De inspanningen van Febi zorgt ervoor dat AAGB zeer efficiënt de processen kan inrichten voor haar klanten.

Jan Verbeek, director PM/Purchase & E-commerce motiveert de keuze: “De relatie met Febi is al jaren sterk en wordt ieder jaar sterker, mede door onze internationale samenwerking en gezamenlijke inspanningen. Dat geeft een erg positief gevoel en een groeiend resultaat. Ook voor WinParts (online onderdelen en onderdeel van AAGB) is Febi al 15 jaar één van de meest betrokken leveranciers wat de groei van WinParts enorm geboost heeft. Het partnerschap tussen AAGB en Febi is uniek en dat motiveert de samenwerking verder te intensiveren met natuurlijk tevreden klanten als einddoel. Dozen schuiven kunnen we allemaal echter doet Febi meer dan dat. Daar zijn we ze erg dankbaar voor, vandaar de dik verdiende award.”

Stijn Janssens, Sales director Benelux van Febi legt uit hoe ze de samenwerking zien: “Het partnerschap van Febi en AAGB kun je goed omschrijven als een ketting met sterke individuele schakels, waar samenwerken en klantoriëntatie de motor is van ons gezamenlijk succes. Winnen doe je samen!”

AAGB wil naast Febi al haar leveranciers bedanken voor de samenwerking het afgelopen jaar. Mede dankzij de prettige samenwerking met leveranciers is 2023 een uitstekend jaar geworden.

Over Febi

Febi is een familiebedrijf dat zich vanaf het begin al richt op het aanbieden van alternatieven voor originele onderdelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 48.000 verschillende onderdelen in OEM-kwaliteit. Febi maakt onderdeel uit van de internationale Bilstein group.

-->