06 mei 2021

Garageformule CarProf nu ook in België gelanceerd

Brezan Autoparts brengt de garageformule CarProf nu ook in België op de markt. Deze kwalitatieve formule is in Nederland al zeer succesvol en wordt nu ook in België gelanceerd. Inmiddels zijn de eerste twee autobedrijven in België gestart; CarProf Van Twembeke uit Brakel en CarProf Vijverman uit Denderhoutem.

Bjorn Van Cauwenberghe Formule Manager CarProf België: “We hebben bij het opzetten van CarProf in België bekeken welke (bestaande) elementen van de CarProf formule in Nederland goed aansluiten bij de behoefte en wensen van de Belgische autobedrijven. Waar nodig hebben we onderdelen aangepast die specifiek alleen voor de Belgische markt van toepassing zijn. Dit in combinatie met de beschikbare knowhow en ondersteuning van CarProf, wordt er zo actief gewerkt aan het verhogen van rentabiliteit en productiviteit van het autobedrijf in België”.

CarProf verbindt autobedrijven met elkaar onder één landelijke paraplu: onafhankelijke garagebedrijven die zich bij CarProf aansluiten krijgen een breed pakket aan services. Het brede pakket aan services bestaat onder andere uit een garantie van 24 maanden op reparaties en arbeidsloon, Europese pechhulp en een volledig assortiment in A-merkonderdelen. Daarnaast staat bij CarProf alles in het teken van het verbeteren van het rendement van het autobedrijf. Ook zijn er opleidingen en is de zeer uitgebreide technische helpdesk via TECH360 een enorm pluspunt voor de garagebedrijven in België.

Brezan is in gesprek met diverse autobedrijven en de eerste deelnemers hebben zich inmiddels aangesloten. Geïnteresseerde autobedrijven kunnen hun interesse kenbaar maken bij hun Brezan verkooppunt of via de website Carprof.be.

CarProf

-->