Garageformules

CarProf

Een compleet pakket aan services. Dat is wat de CarProf garageformule u biedt. Gesteund met de kennis van ons internationale netwerk ligt de focus van ons formule team op het verhogen van rendement, het aantrekken van nieuwe klanten met diverse campagnes, concepten en tools, het waarborgen van kwaliteit en het aanbieden van technische informatie en opleiding. Dit alles met volle aandacht voor onze formuledeelnemers.

Bezoek de CarProf website >

Autovakmeester

Autovakmeester is een landelijk- en merkonafhankelijk netwerk van BOVAG-garagebedrijven die betaalbare A-kwaliteit leveren en service verlenen, die u bijblijft. Bij ons is de vakman nog een meester in zijn vak. Een professionele alleskunner die doet wat hij belooft. Open, eerlijk en transparant. Een vertrouwd gezicht uit de buurt, die u en uw auto persoonlijk kent. Die zijn kwaliteit en meesterschap aantoont met 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties.

Bezoek de Autovakmeester website >

Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden. De Autoservice Totaal garages voldoen aan het door Autoservice Totaal bepaalde serviceniveau zodat je vakkundig én betaalbaar onderhoud krijgt. Klanten weten altijd waar ze aan toe zijn en komen graag terug. Deze vrijheid maakt de ondernemer trots. Autoservice Totaal begrijpt deze vrijheid en helpt graag op plaatsen waar meer professionele ondersteuning nodig is.

Bezoek de Autoservice Totaal website >

-->