Garageloket | Marketing | E-mail voorbeeldteksten

DE AIRCO VAN UW {{automerk}} IS TOE AAN EEN ONDERHOUDSBEURT

Beste klant,

U kent het vast wel. U zet uw airco aan en merkt dat deze uw auto niet verfrist, maar een muffe lucht verspreidt. Dit wordt veroorzaakt door schimmels en bacteriën die zich in de verdamper van uw airco nestelen.

Aircoreiniging voor maar {{account.price_aircoreiniging}}
Voor slechts {{account.price_aircoreiniging}} reinigen wij de verdamper van uw airco en behandelen we deze tegen bacteriën en schimmels. Na deze opfrisbeurt behoren muffe geurtjes en de verspreiding van virussen in uw auto tot het verleden.

Neem contact op of maak direct een afspraak
Klik hier om een afspraak te maken, of bel naar {{account.telefoonnummer}} en vraag naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer. Na uw bezoek aan ons weet u zeker dat het klimaat in uw auto weer helemaal fris en gezond is. Koffie en thee staan klaar!

Met vriendelijke groet,

UW {{automerk}} MOET BINNENKORT APK-GEKEURD WORDEN.

BIJ ONS VOORDELIG EN PROFFESIOEEL

Beste klant,

Uw {{automerk}} met kenteken {{kenteken}} moet voor {{apk datum}} gekeurd zijn. De APK is in Nederland ingevoerd om de verkeersveiligheid te vergroten en het milieu te beschermen. Na de keuring weet u of uw auto voldoet aan de minimale veiligheidsvoorwaarden. Ook fijn om te weten: bij {{account.naam_autobedrijf}} kost de APK {{account.price_apk}}.

APK + onderhoudsbeurt
Een APK is een visuele keuring. Bij een onderhoudsbeurt gaat uw autobedrijf daadwerkelijk aan de slag. Dan worden er waar nodig onderdelen vervangen, olie ververst en vloeistoffen bijgevuld. Het is dan ook slim om een APK te combineren met een onderhoudsbeurt.

Neem contact op of maak direct een afspraak
Klik hier om een afspraak te maken, of bel naar {{account.telefoonnummer}} en vraag naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer. Koffie en thee staan klaar!

Met vriendelijke groet,

UW APK VERLOOPT OVER 3 WEKEN

Beste klant,

Op {{apkdatum}} verloopt de APK van uw {{automerk}} met kenteken {{kenteken}}. Dat is al over 3 weken. Maak daarom snel een afspraak om uw auto te laten keuren.

Voorkom een boete!
Is uw auto niet vóór {{apkdatum}} goedgekeurd, dan heeft u geen geldige APK en krijgt u een boete. Deze verplichte keuring kan al plaatsvinden vanaf twee maanden vóór de APK-vervaldatum. Wij controleren uw auto op belangrijke milieu- en veiligheidseisen, zodat u weet of uw auto veilig is om de weg op te gaan.
APK is geen onderhoud
Let op! Een APK is niet hetzelfde als een onderhoudsbeurt. Bij een APK controleren wij op punten die met veiligheid te maken hebben. Bij een onderhoudsbeurt worden ook zaken gecontroleerd die een defect of schade aan de auto of motor kunnen veroorzaken. Daarnaast worden tijdens een onderhoudsbeurt de remmen nagekeken op slijtage en waar nodig diverse vloeistoffen, filters en onderdelen vervangen.

Bespaar tijd
Natuurlijk kunt u de APK combineren met een onderhoudsbeurt. U hoeft dan maar één keer naar het autobedrijf en rijdt daarna weer goed en veilig de weg op.

Klik hier, of bel naar {{account.telefoonnummer}} voor het maken van een afspraak. Dan zorgen wij voor uw auto.

Met vriendelijke groet,

WIJ VINDEN HET BELANGRIJK DAT U TEVREDEN BENT OVER ONZE SERVICE

Beste klant,

Onlangs bent u met uw {{automerk}} met kenteken {{kenteken}} voor onderhoud of reparatie bij ons in de garage geweest. Klanten beoordelen onze service op klantenvertellen.nl met een gemiddeld cijfer van [8,7]. Natuurlijk zijn wij ook erg benieuwd naar uw mening! Daarom nodigen wij u uit om deze met ons te delen via Klantenvertellen.nl

Tot een volgende keer
We bedanken u voor uw medewerking en staan ook in de toekomst graag voor u klaar. Mocht u vragen of opmerkingen hebben die u liever persoonlijk aan ons kwijt wilt, bel dan naar {{account.telefoonnummer}} of stuur ons een e-mail {{account.email}}.

Alvast bedankt voor uw tijd en moeite!

Met vriendelijke groet,

UW {{automerk}} IS TOE AAN EEN ONDERHOUDSBEURT

Beste klant,

Uit onze gegevens blijkt dat uw {{automerk}} met kenteken {{kenteken}} toe is aan een onderhoudsbeurt. Onderhoud is belangrijk om onnodige reparaties of pech onderweg te voorkomen. Ook veiligheid speelt een rol. Zo veroorzaken slechte remmen een langere remweg. Daarnaast levert een goed onderhouden auto u bij inruil of verkoop meer op.

Onderhoud volgens fabrieksvoorschriften
Wij voeren onderhoud van {{automerk}} precies volgens fabrieksvoorschriften uit. Zo weten we exact welke werkzaamheden we moeten verrichten en welke onderdelen we moeten vervangen bij de leeftijd of kilometerstand van uw auto.

Neem contact op of maak direct een afspraak
Klik hier om een afspraak te maken, of bel naar {{account.telefoonnummer}} en vraag naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer. Dan zorgen wij ervoor dat uw auto weer goed en veilig en de weg op kan gaan. Koffie en thee staan klaar!

Met vriendelijke groet,