03 november 2021

Grossiersnetwerk van Alliance Automotive Group Benelux groeit zeer sterk

De automaterialen grossiers Aparts (Rotterdam), Autotechnica (Amsterdam), Jabo-Jagersma (Drachten en Oosterwolde) en Record (Utrecht) zullen vanaf 1 januari 2022 verder gaan als PRECISIUM Partnergrossier. Eerder dit jaar hadden G.E.A. (Emmen), Govers (Tholen) en JTC (Roosendaal) al voor PRECISIUM gekozen.

Fred Kamphuis, General Manager van Alliance Automotive Trading (AAT), is blij dat deze belangrijke grossiers met overtuiging hebben gekozen voor PRECISIUM. “We leggen de lat bewust hoog en zoeken actieve ondernemers die de uitdagingen voor de toekomst ook zien. Die blijvend willen werken aan de ontwikkeling van hun bedrijf en bij een hoogwaardig netwerk van gelijkgestemden willen horen“.

Alliance Automotive Group Benelux heeft eind 2020 de van oorsprong Franse PRECISIUM formule voor onafhankelijke grossiers in Nederland ge├»ntroduceerd. Grossiers die al zaken deden met AAT zijn inmiddels succesvolle PRECISIUM Partnergrossiers. Fred Kamphuis zegt: “Deze grossiers hebben PRECISIUM enthousiast en voortvarend opgepakt en het is erg motiverend om te zien dat zij zonder uitzondering mooie omzetstijgingen hebben kunnen realiseren. Daarmee wordt bewezen dat PRECISIUM voorziet in een duidelijke behoefte. De PRECISIUM grossiers laten zien dat zij de juiste partners zijn voor hun klanten, de universele garagehouders. Met PRECISIUM beschikken zij over alle middelen om de veeleisende garagebedrijven ook in de toekomst met uitdagingen als Eascy en MaaS, op een professionele manier te kunnen ondersteunen”.

-->