Alliance Automotive Trading

Alliance Automotive Trading is een betrouwbare partner die de markt en uitdagingen van de vrije grossiers kent. Wij snappen waar uw klanten dagelijks mee te maken hebben, wij helpen u waar te maken wat u aan uw klanten belooft.

https://www.allianceautomotivegroupbenelux.com/wp-content/uploads/2019/09/video-AAT.png
Over Alliance Automotive Trading

Alliance Automotive Trading is onderdeel van de wereldleider in auto-onderdelen: de Genuine Part Company (GPC).  Zo kunnen we elke concurrentie aan, dat is precies onze insteek. U doet zaken met een ervaren en zeer gemotiveerd team dat ervoor zorgt dat u altijd en op tijd over de juiste onderdelen beschikt. We voelen ons zeer verantwoordelijk voor uw succes: ook daarin zult u nooit misgrijpen.

https://www.allianceautomotivegroupbenelux.com/wp-content/uploads/2019/09/Schermafbeelding-2019-09-03-om-08.53.42.png
Alliance Automotive Group

AAG Benelux maakt deel uit van de Alliance Automotive Group. Alliance Automotive is één van de belangrijkste spelers op de Europese markt voor auto-onderdelen en services. Het bedrijf begon in 1989 in Frankrijk en is uitgegroeid tot een hoofdrolspeler in Europa. De omzet in 2019 zal zo’n m 2,6 miljard bedragen. Ongeveer 60% daarvan is omzet met onafhankelijke grossiers.

Sinds 2017 maakt Alliance Automotive deel uit van een nog groter concern: de Genuine Part Company (GPC). Dat is de grootste leverancier van auto-onderdelen ter wereld met een omzet van € 17 miljard. In de USA is GPC vooral bekend van de keten van 6.650 NAPA Auto Parts Stores. Van deze stores is 80% eigendom van onafhankelijke grossiers en 20% behoort tot het eigen netwerk. Zoals GPC zegt:“Hybrid distribution is in our DNA”.