Staadegaard TC

Staadegaard TC staat al jaren bekend om haar brede assortiment, haar concurrerende prijsstelling en de klantgerichte instelling. In 2014 is Staadegaard TC onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux geworden. De van origine gescheiden formules (Staadegaard Automotive en TC-Technische Centrale) zijn nu als één organisatie onder de naam Staadegaard TC in AAG Benelux geïntegreerd.

SERVICE EN AANBOD

Met teams van gemotiveerde medewerkers verdeeld over 34 vestigingen in Noord-Brabant, Gelderland en Overijssel, streeft Staadegaard TC elke dag weer naar een optimale klanttevredenheid.

https://www.allianceautomotivegroupbenelux.com/wp-content/uploads/2016/12/partspoint_staadegaard_wijchen-6-van-15.jpg

Staadegaard TC mag worden omschreven als een echte ‘totaal’-leverancier. Waar universele autobedrijven, merkdealers, taxibedrijven en fleetowners terecht kunnen voor een breed assortiment, concurrerende prijsstelling, klantgerichte automatisering en (logistieke) service en ondersteuning. Partnership is het sleutelwoord: partnership met klanten, maar ook partnership met fabrikanten en importeurs. Hierdoor ontstaat een sterk samenwerkingsverband, waar het autobedrijf optimaal van profiteert; op het gebied van onder meer logistiek, kennis, scholing en marketing. Staadegaard TC maakt gebruik van de inkoopkracht en logistieke infrastructuur binnen AAG Benelux: daardoor heeft het haar inkoop en logistiek kunnen optimaliseren.

Staadegaard TC wil haar klanten en leveranciers verder brengen, vooruit helpen. Daarom is ‘Vooruit!’ de passende slogan voor Staadegaard TC.

https://www.allianceautomotivegroupbenelux.com/wp-content/uploads/2016/12/partspoint_staadegaard_wijchen-13-van-15.jpg