07 maart 2018

Halve finalisten “Kentekenloket van het Jaar 2018” zijn bekend.

Jaarlijks wordt het “Kentekenloket van het jaar” gekozen; hét autobedrijf dat de dienstverlening van het merk “Kentekenloket” inhoudelijk, commercieel en communicatief het best in de markt zet. Inmiddels zijn de halve finalisten voor de verkiezing 2018 bekend gemaakt. In totaal zijn er 12 halve finalisten, per provincie één autobedrijf. Uit deze genomineerden wordt het Kentekenloket van het jaar 2018 gekozen.

Leen Hutmacher, verantwoordelijk voor audits binnen Kentekenloket: “Voor de RDW verzorgen wij jaarlijks een verplichte audit onder onze Kentekenloketten; we kijken dan vooral naar de juiste uitvoering van de RDW-eisen. Aan deze audit hebben we andere aspecten toegevoegd; we kijken ook naar zaken die we van onze Kentekenloket-partners verwachten. Bijvoorbeeld hoe het bedrijf zich online manifesteert, welke acties het inzet en naar de aanbiedingen die aan consumenten worden gedaan. Tenslotte kijken we ook naar het aantal tenaamstellingen in het afgelopen jaar. De best presterende Kentekenloket-partner op al deze aspecten wint de titel!”

Uit de 750 Kentekenloketten zijn de volgende 12 halve finalisten overgebleven:

Brabant Van Campenhout BV Breda
Drenthe Autobedrijf Misker Emmen
Flevoland Van Manen Chevrolet Lelystad
Friesland Dijkstra Auto’s B.V. Harlingen
Gelderland Stevan Auto ‘s Wijchen
Groningen Autoservice Van Der Dong Haren Gr
Limburg WellColl Sittard B.V. Sittard
Noord-Holland Wouda Assendelft
Overijssel Akro Nijverdal
Utrecht Autoservice De Kemp IJsselstein
Zeeland Auto van der Endt Goes
Zuid-Holland Autobedrijf de Alblas Alblasserdam

 

Een onafhankelijke jury, bestaande uit consultants van W&D Consultants, gaat nu in de laatste fase deze halve finalisten persoonlijk bezoeken. W&D Consultants is tevens betrokken bij de verkiezing BOVAG Autobedrijf van het jaar.

Medio maart zal de winnaar via de media bekend worden gemaakt. Het winnende autobedrijf ontvangt, naast een fraaie bokaal, een cheque t.w.v. € 2.500,- om de Kentekenloket-diensten binnen het bedrijf en onder haar klanten verder te promoten. Kentekenloket is een initiatief van PartsPoint Group.

-->