27 januari 2021

Jaar 2020 vol hoogtepunten voor CarProf

Voor CarProf was 2020 het meest succesvolle jaar tot nu toe. De garageformule van Alliance Automotive Group Benelux is opgericht in 2014 en ziet 2020, ondanks Corona, als een jaar vol hoogtepunten. Formule Manager Harold van Gestel: “Ons netwerk groeit flink. Maar belangrijker nog, de leden zijn meer dan tevreden over de inhoud en dienstverlening van onze formule. Onze nummer één positie als ‘Beste Garageformule’ in het recente BOVAG/ROSA onderzoek was daarbij natuurlijk de kers op de taart.” Verder verwijst Van Gestel ook naar de nieuwe website van CarProf en het nieuwe EV-concept NexDrive.

2021 met 13 nieuwe leden gestart
CarProf richt zich op professionele universele garagebedrijven en (ex)merkdealers. Van Gestel: “We hebben een netwerk van kwalitatieve bedrijven en zien een sterke groei van autobedrijven die zich willen aansluiten.” Zo verwelkomt CarProf dit jaar alleen al in januari en februari de volgende 13 nieuwe leden: Wiersema & Van Wouwe Hoofddorp, Autocentrum Hoogezand, Jaap Dik Assen, Tramper Goes, Roothans Leende, Creemers Roermond, Janssen Rijsbergen, Auto Gelissen Sittard, M.C. Auto Royal Grootebroek, Harm Martens Vortum-Mullem, Van Der Tang Delft, Winkelhorst Aalten en De Jong Ruinen. CarProf breidt nog verder uit en is met diverse autobedrijven in gesprek.

Vooruitstrevend
De formule werkt continue aan service-optimalisatie. Zo is onlangs een geheel nieuwe website met online leadgenerator gelanceerd. Gericht op offerteaanvragen en klantafspraken. Met de unieke combinatie van NexDrive en TECH360 wil CarProf haar leden ondersteunen om consumenten ook met de volgende generaties voertuigen van dienst te kunnen zijn. De additionele service is vorige maand geïntroduceerd, telt al 23 deelnemers en omvat ondersteuning op onder meer laadvoorzieningen, training en marketing.

Kwaliteit
Bij CarProf staat kwaliteit centraal. Leden streven naar dealerkwaliteit voor een betaalbare prijs. De kern van de formule is de Rendementservice met WESP (benchmark)analyses. Verder biedt CarProf onder meer een 24-maanden garantie, 24/7 Europese pechhulp, LeaseProf, Kentekenloket, Klantenvertellen en een volledig assortiment in A-merkonderdelen. “Het pakket is compleet en ondersteunt onze bedrijfsvoering. Het team erachter is betrokken en energiek. Zo hebben zij ons begin januari op een ludieke manier de plannen voor de formule in 2021 gepresenteerd. Ook in de aanpak van komend jaar hebben wij weer het volste vertrouwen,” aldus Janette Snel van CarProf Jan Snel Puttershoek.

CarProf

-->