26 juni 2019

Kwaliteitsnetwerk CarProf verder uitgebreid

Zeven nieuwe leden voor CarProf

Recent zijn zeven nieuwe leden toegetreden tot het kwaliteitsnetwerk van CarProf. Eén van die nieuwe leden is CarProf Valentijn Zaltbommel: een halve finalist van de verkiezing BOVAG Autobedrijf Van Het Jaar-2019/2020. De overige zes nieuwe leden zijn CarProf Huls Breedenbroek, CarProf Van Katwijk Volkel, CarProf Auto Nijman Borculo, CarProf AutoJorg Veghel, CarProf Laurijssen Baarle-Nassau en CarProf Vermeulen Molenschot.

Kwaliteit boven kwantiteit

Het CarProf netwerk bestaat uit professionele universele en/of merkgebonden autobedrijven in het hogere segment. Kwaliteit gaat in dit netwerk boven kwantiteit. Formule Manager Harold van Gestel: “Autobedrijven in het hogere segment zijn bedrijven die goed aansluiten bij ons profiel. Zij zijn vaak erkend reparateur van een bepaald merk of reeds bestaand universeel autobedrijf. Ze vinden bij CarProf een krachtige formule met een kwalitatieve service en een hoogstaand netwerk.” Autobedrijven die de stap naar universeel maken, kunnen met CarProf die transitie soepel maken. “Bij ons kunnen zij tijdens hun dealerschap al andere merken de werkplaats binnenhalen.”

Halve finalist Autobedrijf Van Het Jaar 2019/2020

CarProf Valentijn in Zaltbommel is één van de halve finalisten van de verkiezing BOVAG Autobedrijf Van Het Jaar-2019/2020. Dit kwalitatieve autobedrijf koos bewust voor CarProf en is daarmee een mooi voorbeeld van het type bedrijven dat zich bij CarProf aansluit. Eigenaar Adrie Valentijn‘Wij hebben voor CarProf gekozen om nog meer professionaliteit in huis te halen. Daarnaast maakt de samenwerking met PartsPoint het voor mij mogelijk om de komende jaren mijn bedrijf nog meer uit te bouwen en succesvoller te maken”.

https://www.allianceautomotivegroupbenelux.com/wp-content/uploads/2019/06/3703-121dda1721032b664e5813ed44fa2b2c.png
-->