18 september 2019

Lageautokosten.nl: matchmaker tussen consument en autobedrijf

Brengt de consument in contact met het meest geschikte garagebedrijf in de buurt.

Lageautokosten.nl is een nieuw online platform dat de consument in contact brengt met het meest geschikte garagebedrijf in de buurt. De selectie vindt plaats op basis van prijs, locatie en reviews: PartsPoint ziet toe op een correcte vergelijkingsbasis.

https://www.allianceautomotivegroupbenelux.com/wp-content/uploads/2019/09/Lage-Auto-Kosten.jpg

De internationaal opererende PartsPoint Group introduceert een nieuw online offerteplatform: lageautokosten.nl Hiermee kunnen consumenten op basis van prijs, locatie en ervaringen van anderen een autobedrijf kiezen dat het best bij hen past. Het gaat daarbij om zowel auto-onderhoud als ook om reparatieopdrachten.

Omdat de consument prijsbewuster wordt, is ook de autobezitter kritischer op hoge garagerekeningen. Echter, naast prijs is het vertrouwen in het garagebedrijf minstens zo belangrijk. Het offerteplatform Lageautokosten.nl werkt daarom met “Klantenvertellen”, één van de beste onafhankelijke klantbeoordelingssystemen in Nederland op het gebied van betrouwbare reviews. Lageautokosten.nl maakt het zoekproces eenvoudig en inzichtelijk. In enkele stappen wordt per autobedrijf duidelijk hoe een autobedrijf presteert op relevante criteria. Vervolgens kan er direct een afspraakverzoek bij het gekozen autobedrijf worden gedaan.

De consument krijgt op basis van kentekengegevens een toegesneden aanbieding voor de opgegeven werkzaamheden. Vervolgens kan op basis van locatie, prijs, voorkeur en klantervaringen een weloverwogen besluit genomen worden voor het meest geschikte garagebedrijf.

Sila van Voorden, Formule Accountmanager Lageautokosten.nl: “De auto-onderhoud- en reparatiemarkt wordt enerzijds steeds transparanter, anderzijds ook gecompliceerder. Met Lageautokosten.nl zorgen wij ervoor dat de consument op correcte wijze kan vergelijken: appels met appels. Prijsvergelijkingen zijn dan ook altijd gebaseerd op eenzelfde aanbod van onderdelen. De expertise van PartsPoint komt daarbij goed van pas.”

Voor het garagebedrijf is lageautokosten.nl vooral een extra leadgenerator. Daarnaast wordt het vaak tijdrovende offerte- en afspraakproces deels uit handen genomen. Maar bovenal past Lageautokosten.nl bij de consument van vandaag die online actief is en gemak en transparantie op prijs stelt.

-->