19 september 2017

PartsPoint Group koopt aandelen LeaseProf

De PartsPoint Group groeit snel.

De PartsPoint Group groeit snel. De organisatie bestaat o.a. uit de succesvolle bedrijven Brezan Automaterialen, Staadegaard Automotive, Technische Centrale en AD Nederland. Tevens is de Brezan-fomule in België sterk groeiende. Recent heeft PartsPoint Group alle aandelen verworven in LeaseProf. LeaseProf is een keurmerk van landelijk samenwerkende universele BOVAG-autobedrijven, afgestemd op het onderhouden van lease- of bedrijfsauto’s in opdracht van leasemaatschappijen en fleetowners.

Cor Baltus, CEO PartsPoint Group: “Om een toonaangevende speler in de mobiliteitsbranche te blijven is schaalgrootte vandaag de dag een zeer belangrijke factor. LeaseProf zal door de participatie van PartsPoint Group, samen met haar huidige propositie en kwaliteitsbelofte, kunnen uitgroeien tot een nog sterkere speler op de zakelijke markt”.

Alle LeaseProf-partners zijn inmiddels geïnformeerd; voor hen verandert er op korte termijn niets. Raymond Uijtendaal blijft directeur van LeaseProf. Door de fusie met LeaseProf beschikt de PartsPoint Group nu ook over een landelijk dekkend netwerk van garagebedrijven, voorzien van een keurmerk, waarmee de zakelijke rijder qua service en onderhoud kan worden bediend.

-->