13 maart 2017

PartsPoint kiest voor Monroe!

Met ingang van februari 2017 zijn de spiraalveren van Monroe toegevoegd aan het leverings-programma van de PartsPoint Group. Dit betekent dat naast de schokdempers, nu ook deze kwaliteitsproducten direct leverbaar zijn via de bekende formules Brezan en ADB.

Volgens Ernie van Huet, Director Productmanagement & Purchase, bekijken de Product Managers van de PartsPoint Group continu haar leveringsprogramma en breiden dit waar nodig uit. Monroe is een kwalitatieve aanvulling op het programma; bovendien is het is een krachtig aanbod om van hetzelfde merk zowel schokdempers als spiraalveren te kunnen leveren. De landelijke bekendheid bij de consument, in combinatie met de goede samenwerking met leverancier Tenneco, gaven de doorslag om voor dit merk te kiezen.

Monroe heeft een ruim en state-of-the-art assortiment waarmee er voor bijna alle automerken veren en schokbrekers beschikbaar zijn; Monroe geeft vijf jaar garantie op het leveringsprogramma veren. Deze kwaliteitspropositie past geheel in de filosofie van de PartsPoint Group. De schokdempers en veren van Monroe zijn vanaf nu breed beschikbaar. Bijna alle referenties zijn op voorraad bij de centrale magazijnen, de depots en de verkooppunten. Brezan en ADB zijn hiermee in staat om in 99{7b8146373828effd9fa0a5daa66d6e7e4c28a93270902703a9d20ba0cdb4245c} van de gevallen de gewenste veren dezelfde dag nog bij de garage te hebben.

-->