21 maart 2024

PartsPoint versterkt positie in België met overname SDS Carparts in Stekene

SDS Carparts in Stekene, tussen Antwerpen en Gent in Oost Vlaanderen, is overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). De auto onderdelen grossier wordt volledig geïntegreerd binnen de dochteronderneming PartsPoint.

SDS Carparts is al sinds 1994 een onafhankelijke totaalleverancier voor automaterialen, gereedschap en producten voor garage, carrosserie en industrie. Bij SDS vindt zowel de professionele klant als de particulier alles voor het onderhoud of herstelling van zijn wagen. Vandaag telt het SDS-team 17 enthousiaste medewerkers. SDS Carparts is de referentie als het gaat om service en kwaliteit. Met kennis van zaken geven ze optimale service aan hun klanten.

Rob Visser, Director Network bij AAGB laat weten: “Met de overname verwerven we een prachtige toekomstbestendige vestiging in Oost-Vlaanderen. We zijn ook enorm verheugd dat het geweldige team van SDS, inclusief de huidige eigenaren Scotty Sack en Nathalie Deprez, zich bij ons voegen en geloven in onze kracht en visie.”

Scotty en Nathalie zijn enthousiast over de overname door AAGB. Het allerbelangrijkste is dat onze mensen kunnen blijven. Uiteindelijk zijn zij de drijvende kracht binnen het bedrijf, vele met 10 jaar of meer ervaring en kennis. Momenteel zijn er binnen onze business tal van verschuivingen die werkzekerheid op lange termijn op de helling zet. Als SDS proberen wij het laatste decennia vooral een ‘one stop shop’ te zijn, met de juiste service en beschikbaarheid. Dit sluit perfect aan met de visie van AAGB. Wijzelf zullen ook nauw betrokken blijven binnen de club van AAGB. Voor ons dus ook een nieuwe leuke uitdaging!

Naast de service die klanten van SDS gewend waren, profiteren ze daarmee onmiddellijk van de investeringen die AAGB de afgelopen jaren gedaan heeft om met PartsPoint de beste one-stop-shop partner te zijn voor het moderne garagebedrijf. Met een uitgebreid assortiment A-merken, het eigen merk NAPA, banden, equipment, carcleaning, paint/non-paint, een state of the art catalogus, prijswinnende garageformules en business boosters.

PartsPoint heeft een sterke voet aan de grond in België met 25 vestigingen in Vlaanderen en Wallonië.

-->