04 december 2023

PartsPoint versterkt positie in Brabant met overname JECE Automaterialen

JECE Automaterialen te Raamsdonkveer is overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). De grossiersvestiging wordt volledig geïntegreerd binnen het PartsPoint netwerk. JECE was reeds als klant van Alliance Automotive Trading actief in de regio.

JECE is per 1 december 2023 van de huidige eigenaren Karin en Herribert Hendrikx overgegaan naar PartsPoint. Met een ruim assortiment aan automaterialen, banden en gereedschappen en het zeer ervaren team van 7 collega’s is JECE een sterke speler in de regio. Binnenkort zal de gevel aangepast worden naar de kenmerkende PartsPoint stijl.

Rob Visser, Director Network bij AAGB laat weten: “Met de overname van JECE verwerven we een prachtige, sterke en toekomstbestendige PartsPoint vestiging. We zijn ook enorm verheugd dat het geweldige team van JECE zich bij ons voegt en gelooft in onze kracht en visie. Gezamenlijk kunnen we onze klanten nog meer ondersteuning bieden.”

Herribert Hendrikx, eigenaar van JECE vertelt: “Wij hebben na goed overleg besloten om een volgende fase in te gaan met ons bedrijf. Er komen flinke uitdagingen voor een vrije grossier op ons af en ik heb een groot vertrouwen in PartsPoint en AAGB. We waren het al snel eens dat we die uitdagingen gezamenlijk veel beter aan kunnen. Door de overname worden we een sterkere partner voor onze klanten, ook omdat alle personeelsleden meegaan. PartsPoint heeft voor elke garage de juiste ondersteuning via de garage- en marketingconcepten. Samen met mijn vrouw zullen we zorgen voor een warme overdracht, zodat onze klanten alleen maar voordelen zullen ervaren.”

JECE, in 1993 opgericht, maakte de laatste tijd al deel uit van het Alliance Automotive Trading klantennetwerk en is daarmee geen onbekende. PartsPoint heeft een zeer goede landelijke dekking in Nederland en een sterke voet aan de grond in België met 25 vestigingen in Vlaanderen en Wallonië.

Naast de service die klanten van JECE gewend waren, profiteren ze ook van de investeringen die AAGB de afgelopen jaren gedaan heeft om met PartsPoint de beste one-stop-shop partner te zijn voor het moderne garagebedrijf. Met een uitgebreid assortiment A-merken, het eigen merk NAPA, banden, equipment, carcleaning, paint en non-paint, een state of the art catalogus, en prijswinnende garageformules en business boosters.

-->