02 november 2018

TECH360 BV opent trainingslocaties in Apeldoorn en Eindhoven

TECH360 BV (onderdeel van PartsPoint Group B.V.) opent twee compleet gefaciliteerde trainingscentra voor het universele autobedrijf. TECH360 werd in november 2017 door PartsPoint geïntroduceerd en voorziet in een compleet programma aan technische ondersteuning en training. Met TECH360 bieden de ondernemingen die onder de PartsPoint Group werken (Brezan, TC Staadegaard en AD Grossiers) een uniek automotive expertisesysteem voor het garagebedrijf.Inmiddels worden door TECH360 320 bedrijven bediend en zo’n 530 monteurs getraind in de diverse trainingscentra.

“Door de komst van deze twee nieuwe grote trainingslocaties, kunnen we nog meer monteurs trainen. Daarnaast trainen we onze klanten in Broek op Langedijk, Sittard en Tynaarlo. Maar het geven van trainingen is slechts één aspect van TECH360: inmiddels hebben we de grootste technische vraagbaak (helpdesk) van Nederland. Onze klanten kunnen hiermee onbeperkt bellen, mailen of WhatsAppen. In combinatie met diepgaande kennis op het gebied van Pass Thru voor inmiddels 20 automerken, remote services en assistentie op locatie faciliteert TECH360 een compleet technisch pakket voor het universele autobedrijf”,aldus Paul Greijn (Projectmanager TECH360).

Cor Baltus (CEO PartsPoint Group):”Met het openen van deze twee trainingscentra hebben we wederom een belangrijk project afgerond ter ondersteuning van het onafhankelijke autobedrijf. Eerder deden we een investering in onze logistiek door ons centraal magazijn in Ede in capaciteit te verdubbelen.”

Twee belangrijke partnerships met HELLA en CHAMPION

TECH360 is een partnership aangegaan met HELLA. Deze OE speler op het gebied van o.a. motormanagement, elektronica en verlichtingstechniek, is een belangrijke internationale ontwikkelaar en producent van componenten en systemen. Naast de producten van HELLA, hebben de autobedrijven grote behoefte aan het vergroten van kennis. De kennis van HELLA en de diagnose ervaring van Hella Gutmann Solutions (HGS-data en diagnose-apparatuur) zijn door het partnership nu ook ter beschikking van de TECH360 klanten gekomen.

Ook met Champion (Wolf Oil Corporation) ging TECH360 een soortgelijk partnership aan. Champion is een belangrijke strategische partner van PartsPoint Group op het gebied van een volledig gamma aan smeermiddelen en vloeistoffen.; de nieuwe partnership met TECH360 onderstreept de goede verhoudingen tussen beide organisaties. Het is van groots belang de juiste smeermiddelen en vloeistoffen te gebruiken met de daarbij horende officiële OEM goedkeuringen en specificaties. Zo worden onnodige reparaties en gevolgschades voorkomen. De specifieke technische kennis van smeermiddelen, vloeistoffen en markttrends van Champion komt nu ook via TECH360 ter beschikking.

-->