15 februari 2018

Vink Automaterialen in handen van Brezan Nederland.

De Brezan vestigingen van Vink Automaterialen in Woerden en Maarssen gaan per 1 februari aanstaande over in handen van Brezan Nederland. Voor Brezan Automaterialen past dit in de strategie van het uitbouwen van het eigen netwerk. Recentelijk werden ook de voormalige franchisevestigingen Brezan Ulft en Ede overgenomen.

De heer Vink: “Maar liefst 26 jaar waren we succesvol franchisenemer van de Brezan-formule. De vestigingen groeiden uit tot grote verkooppunten, waarvan de omzet structureel bleef groeien. De tijd is nu gekomen om me te richten op andere zaken en daarom heb ik besloten de vestigingen over te dragen aan Brezan Nederland. Mijn medewerkers blijven werkzaam in de vestigingen; voor onze klanten veranderen de vertrouwde gezichten dus niet!”

Cor Baltus (CEO Brezan): “De overname van Vink past in onze strategie om, daar waar mogelijk, de regie over het Brezan netwerk in eigen hand te nemen. Onze franchisepartners kennen ons strategisch standpunt en als de tijd er rijp voor is worden gesprekken geopend. Vink heeft met twee locaties in de regio Utrecht een strategische meerwaarde in ons netwerk. Vandaar dat we geïnteresseerd waren om deze locaties in eigen beheer te verkrijgen.”

De franchise businesspartners leveren onveranderd een belangrijke bijdrage aan het Brezan-netwerk. Samen met haar franchisenemers streeft Brezan naar een nog betere beschikbaarheid van onderdelen.

-->