23 september 2022

Brezan Autoparts wordt PartsPoint

Brezan Autoparts, met 25 vestigingen in België wordt PartsPoint. Een jaar na de succesvolle naamsverandering van de ruim 100 Nederlandse vestigingen is het nu de beurt aan België.

Rob Visser, Netwerk Directeur Benelux vertelt: “We zijn enorm trots dat we nu ook België kunnen verwelkomen bij de PartsPoint familie. De naamswijziging in België vormt het sluitstuk van een grootschalige professionaliseringsslag van al onze vestigingen. PartsPoint wordt in één klap het grootste automaterialen grossiersnetwerk onder één naam in de Benelux. Dit is een voorbode van onze groeiplannen in België.

Inmiddels is de operatie van start gegaan en is de vestiging in Charleroi als eerste over naar PartsPoint. Alle Belgische vestigingen, zowel in Vlaanderen als Wallonië, zullen voor eind oktober 2022 van naam en uitstraling veranderen.

Alliance Automotive Group Benelux zal in België de komende jaren verder investeren in optimale logistiek, beschikbaarheid en marketingconcepten. Zo werden eerder zowel de garageformule CarProf als het technische ondersteuning concept TECH360 geïntroduceerd en werd voor het eigen merk NAPA wielrenlegende Tom Boonen aangesteld als ambassadeur. Later dit jaar wordt de nieuwe garageformule Full Car Service in België uitgerold en begin 2023 wordt het onlangs door GPC wereldwijd gelanceerde elektrische voertuigen concept NexDrive toegevoegd aan het dienstenpakket.

Wij willen de komende jaren fors doorgroeien in België en voorzien dit te doen door middel van autonome groei. Maar we komen ook graag in gesprek met onafhankelijke grossiersbedrijven die ervoor open staan om onderdeel te willen worden van de wereldwijde marktleider op het gebied van auto onderdelen. Wij nodigen geïnteresseerde partijen uit om rechtstreeks contact op te nemen met Rob Visser via telefoonnummer +31653375122.

-->