Precisium

Precisium is de grootste grossiersformule van Nederland. Onderdeel van Alliance Automotive. In uw vakgebied een van de grootste spelers in Europa.

Wij zijn Precisium

Wij zijn Precisium. Klinkt Frans, toch? Klopt. Het is Frans. Precisium is de grootste grossiersformule van Frankrijk. Onderdeel van Alliance Automotive. In uw vakgebied een van de grootste spelers in Europa. Sinds 2019 is deze automotive gigant, door de overname van een van de Nederlandse top-3 spelers, ook actief in de Benelux onder de naam Alliance Automotive Group Benelux.

https://www.allianceautomotivegroupbenelux.com/wp-content/uploads/2021/09/GettyImages-1163776032-scaled.jpg

Best of both worlds

De Amerikanen zeggen: ‘hybrid distribution is in our DNA’. Alliance Automotive Group, marktleider in Frankrijk en Engeland, doet het grootste gedeelte van haar omzet met onafhankelijke grossiers. En natuurlijk heeft Alliance Automotive Group Benelux haar eigen, landelijke netwerk, maar de vrije grossier is in Ede ook een graag geziene gast. Een belangrijke klant. Precies de reden waarom de grossiersformule Precisium naar Nederland is gehaald. Om de onafhankelijke grossier de vruchten van onafhankelijkheid te laten proeven, maar ook het laaghangede fruit van een groep.

Formule voor succes

Precisium grossiers krijgen middels de grossiersformule toegang tot een breed pallet aan concepten en formules. Een garageformule is dé toegangspoort naar landelijke deals. Met key-accounts en leasemaatschappijen. Met fleetowners en mobiliteitsaanbieders. Garages profiteren van de sterke formules van Precisium en de grossier dus ook. De onafhankelijke grossiers werkt samen binnen een netwerk met internationale slagkracht. Maar dan wel op lokaal niveau. Zaken doen is samen doen bij Precisium.