11 maart 2024

Alliance Automotive Group Benelux neemt ASN Autoschade over

Per 11 maart as. breidt Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) haar schadehersteldivisie uit door de acquisitie van ASN Autoschade inclusief PortoMotive en A.Glas. Met de overname van deze toonaangevende en landelijk opererende franchiseorganisatie, met meer dan 100 vestigingen, verstevigd AAGB haar positie in de schadeherstel branche.

AAGB heeft in 2023 serieuze stappen gezet om haar activiteiten in de schadeherstel branche uit te breiden en de daarbij behorende ambities waar te maken. Met de overname van MSH Equipment, het uitbreiden van de Paint en Non-Paint divisie en het opzetten van erkende schadeherstel opleidingen in samenwerking met Summa College en TECH360 is in korte tijd een stevig fundament gelegd. Met de toevoeging van het landelijk dekkend netwerk van ASN-schadeherstellers, partner voor verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen, fleetowners en dealerorganisaties, heeft AAGB nu een volwaardige schadedivisie.

ASN Autoschade is al meer dan 25 jaar een begrip in de autoschadeherstel branche. De franchiseorganisatie heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland waarvan er ruim 75 onder het ASN label opereren. Bij ASN Autoschade zijn zelfstandige autoschadeherstelbedrijven aangesloten: veelal professionele familiebedrijven met een lange traditie en een toonaangevende positie in hun regio. Naast ASN Autoschade, maken ook A•Glas (autoruitschadeherstel) en PortoMotive, met het zelf-ontwikkelde schademanagementsysteem PortoView, onderdeel uit van de overname.

Rob Visser (Director Network bij AAGB) is enthousiast over de overname: “ASN Autoschade is een prachtige organisatie die heel goed bij ons past. Met deze overname zetten wij een hele grote stap in de schadeherstelwereld. Omdat wij reeds bouwen aan onze propositie voor de schadeherstelbranche, kon de timing ook niet beter. Daarnaast zijn we enorm verheugd dat de ASN-directie voor langere tijd bij ons blijft en dat het geweldige team van het ASN-hoofdkantoor meegaat en gelooft in onze kracht en visie.”

Ook ASN Autoschade is blij met overname. Peter Hubregtse (Directeur ASN Autoschade) legt uit: “De groeistrategie en de no-nonsense mentaliteit van ASN passen erg goed bij Alliance Automotive Group Benelux. De toekomstige marktontwikkelingen vragen een bredere scope en dit is door de overname door AAGB gewaarborgd. Wij zijn ervan overtuigd dat de verantwoordelijkheden die wij als franchiseorganisatie naar onze leden toe hebben bij AAGB in goede handen zijn.

ASN Autoschade Franchisevestiging Zijdepark Bergambacht

ASN Autoschade Franchisevestiging Zijdepark Bergambacht

ASN Autoschade Franchisevestiging Luchjenbroers Hoogeveen

ASN Autoschade Franchisevestiging Luchjenbroers Hoogeveen

 

-->