06 januari 2022

Gates Automotive ontvangt de eerste ‘Supplier of the year award’ van Alliance Automotive Group Benelux!

Dit jaar reikt AAG Benelux voor het eerst de Supplier of the Year award uit. Ieder jaar is er intensief contact tussen AAGB en haar leveranciers en met deze award wil AAGB haar waardering uiten tegenover haar leveranciers. De winnaar, Gates Automotive, kreeg de award uitgereikt en wordt hiermee door Alliance Automotive Group Benelux erkend als beste leverancier van het jaar 2021.

Op punten als customer service, marketing, sales en logistieke support, product beschikbaarheid, flexibiliteit, assortiment, product kwaliteit en data is unaniem een winnaar gekozen. Al deze punten tezamen zijn voor AAGB belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken en om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De grootste drijfveer voor het uitreiken van deze award is het onderstrepen van de goede samenwerking met leveranciers en het tonen van waardering.

Dat Gates de winnaar is was een gewogen beslissing vanuit het bedrijf. Volgens Product Group Manager Sem de Wit is het een nek aan nek race geweest en zegt erover: “2021 is voor AAG Benelux een prachtig jaar geworden. Naast dat we de primaire pijlers van onze organisatie verder verbeterd hebben zoals de rebranding in Nederland van ons eigen netwerk naar PartsPoint, het opzetten van NexDrive en het optimaliseren van ons productportfolio met o.a. NAPA was er in 2021 ook een cruciale rol voor onze leveranciers weggelegd. Door de wereldwijde problemen in de logistieke keten, zoals grondstoftekorten en langere levertijden vanwege de Covid-19 crisis was het niet meer vanzelfsprekend dat onze beschikbaarheid van producten optimaal was. Onze leveranciers hebben, daar waar het kon, alle zeilen bijgezet om de beschikbaarheid voor onze klanten op niveau te houden. Met de Supplier of the year award willen wij onze dank hiervoor nadrukkelijk onderstrepen. De samenwerking met Gates is op meerdere vlakken al jaren van bijzonderg goed niveau. Wij kijken er naar uit om onze relatie in de toekomst verder te verstevigen.”

Gates is sinds 1911 van een familiebedrijf uitgegroeid tot een wereldwijde leider in automotive producten. Gates staat voor zekerheid, samenwerking, positieve energie, nieuwsgierigheid en toewijding. De missie van Gates is marktleider worden en de beste producten, service en oplossingen voor de klant bieden.

Taco Homan, Sales Director van Gates was samen met Steven Zimmer, Sven Miermans en Twan Knops aanwezig bij AAG om deze bijzondere award in ontvangst te nemen. Taco Homan is zeer vereerd met deze erkenning en zegt erover: “Gates en Alliance Automotive Group Benelux zijn al meer dan 20 jaar partners en de kracht van deze relatie speelt een grote rol in ons voortdurende succesverhaal met AAG Benelux, een bedrijf dat is uitgegroeid tot een van de leidende Automotive spelers in de regio. Wij zullen ons blijven ontwikkelen op diverse vlakken en kijken ernaar uit om onze succesvolle samenwerking nog vele jaren voort te zetten.”

AAG Benelux bedankt Gates maar ook alle andere leveranciers voor de fijne samenwerking van het afgelopen jaar. In 2022 gaan we het goede werk voortzetten, zodat we er zeker van zijn dat we wederom een topjaar gaan realiseren.

-->