Alliance Automotive Services

Het centrale hart

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) opereert op de Benelux-markt met de sterke en leidende merken Alliance Automotive Trading, PartsPoint en Precisium; ondernemingen die bekend zijn bij elke speler in de automotive aftermarket in Nederland, België en Luxemburg. Deze merken zijn het gezicht, de frontoffice van AAG Benelux. Om alle klanten van Alliance Automotive Trading en PartsPoint adequaat van dienst te kunnen zijn, is er één centrale organisatie gevormd: Alliance Automotive Services gevestigd in Ede, Nederland. Bekijk hier het hele Alliance Automotive Services Assortiment.

UNIEK IN DE MARKT

Alliance Automotive Services is de backoffice en het kloppend hart van AAG Benelux. In deze moderne organisatie zijn alle krachten op het gebied van inkoop, marketing, logistiek, IT, HR en administratie gebundeld. De organisatie excelleert zowel in kwaliteit als in efficiency. Dit is noodzakelijk om de leidende positie van Alliance Automotive Group Benelux te kunnen handhaven. Met name de logistieke infrastructuur van Alliance Automotive Services is uniek in de markt. Het state-of-the-art centrale magazijn is gevestigd in Ede, van waaruit ook een aantal regionale depots worden bevoorraad.

https://www.allianceautomotivegroupbenelux.com/wp-content/uploads/2020/02/20181121_partspoint_ede-23-van-44.jpg
https://www.allianceautomotivegroupbenelux.com/wp-content/uploads/2020/02/20181121_partspoint_ede-34-van-44.jpg

Alles met maar één doel voor ogen: het garanderen van een unieke dienstverlening die ertoe leidt dat klanten van Alliance Automotive Trading, Precisium en PartsPoint hun onderdelen- en accessoire-bestellingen binnen twee uur geleverd krijgen! Door deze unieke dienstverlening hoeft het onafhankelijke garagebedrijf géén of nauwelijks eigen voorraad te houden.

-->